Reading progress indicator
June 22, 2019

Mikkeller og Rezet Store går sammen om social løbeklub


None


Mikkeller Running Club Rezet Store

Instagram: mrc_rezetstore

Mikkeller og Rezet Sneaker Store inviterer alle løbe-interesserede og øl-glade københavnere til en ny, social løbeklub.

Her gælder det ikke om ræs eller hurtige tider, men om at være med. Der løbes 5K i et casual tempo, hvorefter man kan nyde en kold øl i Rezet’s gamle københavnerlejlighed i Rådhusstræde.

“Det har længe været en drøm for os at starte en løbeklub, der skulle være social og inkluderende. At vi kan gøre det sammen med Mikkeller – et brand vi ser op til, og deler samme værdier med – kunne ikke være bedre.”

– Christian Draeger de Blanck, Marketing og PR hos Rezet Store.

Løbeklubben mødes hver den sidste torsdag i måneden kl. 18.15 i Rådhusstræde 7, hvor løbet både starter og slutter. Ruten ændres fra gang til gang, og ledes af pacer, der sætter et tempo, hvor alle kan være med.

“Vi glæder os meget til samarbejdet med Rezet Store CPH. Mikkeller Running Club er for alle, og det er også ånden i vores nye Rezet chapter. Alle er velkomne, og vi går ikke op i fart. Vi håber sammen med Rezet Store at få endnu flere igang med at løbe - og så glæder vi os til at drikke en iskold Mikkeller-bajer efter turene sammen med en masse cool mennesker.” – Søren Runge, Præsident hos Mikkeller Running Club

For at sparke løbeklubben i gang har de 2 partnere produceret en unik Mikkeller x Rezet Running Tee, der gives væk til de 20 først-fremmødte ved klubbens første løb torsdag d. 27 juni.

Følg det første event her

Rezet Sneaker Store er en dansk sneaker-forretning med butikker i både København, Aarhus og Odense samt en webshop. Udover at være førende på det danske sneaker-marked, har Rezet i løbet af de sidste 9 år gjort en dyd ud af at skabe engagerende og involverende begivenheder. De har b.la. afholdt tennisturneringer, live-koncerter og nu altså en social løbeklub.

Mikkeller har på kort tid vokset sig større end bare et bryghus. De har barer verden over, adskillige restauranter, og så har de opbygget sig et af verdens største løbe-communities med ca. 240 lokale løbeklubber mellem alt fra Bornholm til San Diego.

To continue, please confirm your year of birth: